Nog 342 dagen tot de Ambachtenmarkt!

Hemelvaartsdag 29 mei 2025

Menu

Ambachtenmarkt 2024

maandag 15 april 2024

De eerste banners hangen al in de regio. Vrijwel alle inschrijvingen zijn verwerkt en de agenda's van de vrijwilligers is geblokt! Wij kijken uit naar een mooie dag op donderdag 9 mei in Soest tijdens Hemelvaartsdag. Wij verwelkomen dit jaar een vioolbouwer voor de eerste keer net als een oudewetse schoenenpoetser en een hoedenmaakster is ook weer van de partij. Daarnaast natuurlijk weer veel oude bekenden te vinden op de markt van bezembinder, kantklosser, glasblazer tot een sokkenbrei machine. Wij nemen u deze dag even terug in de tijd waar veel ambachten hun werk ook demonstreren deze dag. De kinderen kunnen zich uitleven op het veld met diverse stormbanen, pony rijden en een snoep tuk tuk. In de straten een treintje en een draaimolen. 

De dag wordt ondersteund met het horeca plein voor de inwendige mens en waar er koren en een DJ de dag voorzien van muzikale omlijsting. 

Een heerlijke dag voor het gehele gezin

Nieuwsoverzicht
Hangemaakte spullen
Springkussen
Het Apollo Mannenkoor
Ambachten
Traditionele dansen
Stichting Markt Oude Ambachten Soest

info@ambachtenmarktsoest.nl

Het secretariaat is te bereiken op 06 - 36 09 70 68
(op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur)

Contactformulier

De oorsprong

De Oude Ambachtenmarkt van Soest is ontstaan omdat de plaatselijke VVV en de afdeling voorlichting van de gemeente Soest samen tot de conclusie kwamen dat Soest niet echt veel aantrekkingskracht had op toeristen. Zo kwam de Oude Ambachtenmarkt tot stand.

Lees verder