Nog 376 dagen tot de Ambachtenmarkt!

Hemelvaartsdag 29 mei 2025

Menu

Bestuursleden

Het bestuur van de Oude Ambachtenmarkt: 

Samenstelling bestuur:


Henk van Asch - Voorzitter
Ik ben in 2010 als voorzitter toegetreden tot het bestuur van de Markt Oude Ambachten. We hebben een groter bestuur geformeerd en allen hebben zich bereid verklaard om de volle medewerking te geven voor een goede organisatie. In het dagelijks leven doe ik veel werk voor diverse stichtingen en diverse ondernemingen en particulieren in Soest en omgeving.  Maar ook in het bedrijfsleven ben ik actief voor diverse bedrijven in Soest en Soesterberg.. Ik ben bedrijvenmanager bij BMO Soest en ambtelijk secretaris van de Soester Zakenkring (www.zakelijksoest.nl )in de gemeente Soest en verzorg o.a. het parkmanagement van de bedrijventerreinen. (alle zaken van algemeen belang beheren in de gemeente). Tevens ben ik intermediair voor vele bedrijven.
 


Mels van Vulpen - Vice-Voorzitter/Penningmeester
Sinds 1993 maak ik deel uit van het bestuur van de Stichting Markt Oude Ambachten. Van 1994 tot 2009 in de rol van penningmeester en daarnaast sinds 2009 ook als vice-voorzitter. Wij zijn er als bestuur trots op dat wij zonder subsidie ieder jaar de begroting weer sluitend krijgen. U zult begrijpen dat dit elke keer weer een uitdaging is.
 


Esther van den Breemer - PR en Secretaris
Sinds 2013 maak ik deel uit van het bestuur waarbij ik mij de eerste twee jaar heb gericht op de PR. Vanaf 2015 heb ik er een taak bij gekregen, het verzorgen van het secretariaat. Ik doe mijn uiterste best om alle wensen te vervullen zodat wij er met z'n allen weer een mooie markt van kunnen maken. Naast het meehelpen van deze geweldige markt ben ik moeder van 3 kinderen en mede eigenaar van een rijwielspeciaalzaak in Soest.
 


Frank Spijker - Technische ondersteuning
Sinds 2010 op allerlei gebied actief binnen de Stichting Markt Oude Ambachten.

Burgemeester Metz
Houtbewerking
Het Apollo Mannenkoor
Spelen in de kinderboerderij
Kinderboerderij voor de kleintjes
Stichting Markt Oude Ambachten Soest

info@ambachtenmarktsoest.nl

Het secretariaat is te bereiken op 06 - 36 09 70 68
(op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur)

Contactformulier

De oorsprong

De Oude Ambachtenmarkt van Soest is ontstaan omdat de plaatselijke VVV en de afdeling voorlichting van de gemeente Soest samen tot de conclusie kwamen dat Soest niet echt veel aantrekkingskracht had op toeristen. Zo kwam de Oude Ambachtenmarkt tot stand.

Lees verder