MENUhamburger

Sponsoren

Voor de organisatie van de Oude Ambachtenmarkt is veel tijd, geld en hulp van vrijwilligers nodig. Wij zijn dan ook meer dan gelukkig dat wij ieder jaar kunnen rekenen op de bijdragen van enkele sponsoren en de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. 

Sponsoren

Al bijna vanaf het begin van de Soester Oude Ambachtenmarkt (1976) hebben wij kunnen rekenen op de medewerking van de heer en mevrouw Van de Grift. De heer en mevrouw Van de Grift stellen de doorloop over het eigen terrein rondom de boerderij ter beschikking, hierdoor zijn alle terreinen waar de activiteiten zijn goed bereikbaar en kunnen de vele bezoekers een mooi rondje lopen.

Sinds enkele jaren verzorgd de Stichting ook zelf het parkeerterrein voor de bezoekers van de markt. De vrijwilligers/padvinders van de Paltz- & Eemgeuzen die alles in goede banen leiden zijn gestoken in opvallende oranje en/of gele hesjes waarop vermeld staat  "Ambachtenmarkt" . 

Verder kunnen wij ieder jaar rekenen op een bijdrage van Bres Advocaten ( in 2016 hebben ze het Bestuur geadviseerd over de Algemene Voorwaarden die wij hanteren c.q. verwijzen bij de inschrijvingen) en Deelen Makelaars te Soest.

Ook sponsor worden?

Klik dan op het kopje "contact" in het menu. Wij gaan dan graag met u hierover in gesprek.

Nog 97 dagen tot de Ambachtenmarkt!
Hemelvaartsdag 30 mei 2019

Sfeerimpressie 2018